Ultraljud!

Hej alla glada, nu är det dags att uppdatera lite!

För det första har jag och Mattias vart på ultraljud, vilket var en helt magisk upplevelse. Fick en liten chock när vi fick se det lilla livet i min mage på skärmen! Dessutom är han eller hon en liten vilde, som rörde sig hela tiden hehe :) 
Vår lilla bebbe är tydligen lika stor som en bebis i v. 20, jag va då i v. 17... hmm :P Men det ändras hela tiden!

Annars har ja (ÄNTLIGEN) börjat känna lite rörelse nu, ibland bubblar det i magen och ibland känns det som små stötar där inne :P Blir lika glad varje gång, Matte har försökt lyssna och känna men det är nog för tidigt för han, jag är ju faktiskt bara i vecka 19 =)

Just det, jag och älsklingen firade den 23/2  två underbara år tillsammans! Jag fick 10 röda rosor, och sen bjöd han mig på middag på acropolis super mysigt, det var förresten där han friade och vi förlovade oss ;) Älskar dej grovt mycket baby <3

Ska snart ta nya bilder på maggen, måste bara fixa min digital kamera men jag kan lova att den Har växt =)
Har också hittat lite bra baby grejer, och en jätte fin barnvagn! Jackan är såklart till mig, perfekt i vår om jag inte är för tjock^^   Kolla in: 
Magiskt! Fan vad jag längtar, beräknad födsel 29 juli (just nu) <3


Puss & Kram Sosso

sthlm fre-lör?

Okej, verkar bli en galen helg.
Först imorgon ska ja antagligen till heron city med världens bästa Fanny, plus två tjejer till, kommer bli awsume =) Bara ett problem, på lördag ska jag dessutom hänga med brorsan när han ska göra ifyllning av sin tatto, och då är de liiite onödigt att åka hem till e tuna imellan, så frågan är vart jag ska slagga imorgon i sthlm till lördag?? Blir väl antingen hos mamma, eller så hänger manne med till jocke och sover där, (jag hittar inte^^)
På nått sätt löser de sig nog, annars vet ni att jag är vilse i sthlm om jag inte uppdaterar bloggen på ett tag ;)

Jaja annars så dödar dessa hormoner mig, ibland känner man bara att man inte orkar. Kan vara tungt. Och det blir så onödiga bråk ibland, jag säger och gör så mycket dumt :( Älskling kom hem!

Här e iaf några bilder på mej o bästa:

  Love you hun <3

NaJs!

Oyeah, skön dag det har varit idag =)
Dagens höjdpunkt måste ändå vara mina kalas goda kanelbullar mmm!
Vi drog över till grannarna och kollade lite film och fika, och det vart populärt där med :D
Och Mattias O. berättade att de är big fest/utgång på fredag med massa folk, så baby ska kanske med, återstår att se vad jag ska hitta på..!

Annars har jag två nya saker att se fram imot:
Först imorgon e jag ledig från praktiken, vilket är =  SOVMOORGON
Och sen i april, så ska vi gå och se brorsan och hans dans grupp BOUNCE:s sista föreställning i globen, det kommer bli grejer det :D Och inte dumt med gratis biljetter heller ;) Street dance på hög nivå !

 

 Annars rent allmänt, funderar jag på att än en gång satsa på att få tillbaka min naturliga hårfärg, även om risken finns att jag slutar flintskallig.
Men tror de inte skulle va nån risk ;)
Men jag är iaf inte säker, kanske låter jag de bara va som det är.

?  ?

Nej alla goa, nu ska jag iaf mysa och sen sova tsm med Mattias, så ha de bra!
Puss/sosso.


kväll, säng, sova!!

Gokväll!

Fortsätter att pendla mellan damp utbrott och gråt attacker, inget nytt där =)
Dagen har segat sig fram, med en svenska uppsats som nog gick sådär, och en tripp till en kyrka på religionen, på en "livs vandring".....suck.
Sen blev vi utan internet, jag och älsklingen.
Eller dvs den halvtimmen det tog tills han kom hem from work och beställde nytt =) Smidigt!

Klockan är inte ens tio, men jag är så sjukt trött så ja har redan lagt mig, & ja passar bara på att lägga in en länk till ett fint klipp från youtube, som alltid får mig att gråta, iaf dessa dagar..;) Handlar om lilla Eliot, som bara blev 99 dagar gammal..... Enjoy:

http://www.youtube.com/watch?v=th6Njr-qkq0


Godmorgon

Jaha ja, efter en wonderbar helg är det dags för plugg igen, och praktik så klart.  Fan idag kom jag upp tidigt, men har typ inte kunnat sova inatt i vilket fall, har vart en orolig natt :(

Har iaf färgat bort mitt röda hår nu, till en mörk brun färg. Slapp ta svart iaf, tror att allt det röda försvann. Vem vet till studenten kanske jag har lyckats bli blond igen =)
Här e iaf en bild: 
Nu ska jag kila iväg, och prata med en viss person och se vad hon ville. 
Sen gäller det bara att ta sig igenom dagen!
Ha det bäst idag allihopa!
Puss/sosso


RSS 2.0