Chock besked men dubbel lycka =)

Den 25 Februari åkte vi till västerås för ett tidigt UL & för att få veta domen; om våran graviditet var lyckad eller hade avslutats naturligt igen. Lyckan, glädjen & lättnaden var enorm när läkaren kunde konstatera normal hjärtaktivitet... och inte bara på ett foster utan TVÅ! Vi ska alltså bli tvillingföräldrar! Vi som bara skulle ha ETT sista barn, en liten sladdis som vi planerat och förberett oss för... snacka om att vända upp och ner på världen ;D Men jag känner mig så otroligt "blessed", det är inte alla som får privilegiet & även om jag förstår att det kommer vara oerhört tufft så tar jag mig an utmaningen med glädje & stolthet <3
 
Denna graviditet har redan börjat visa sig vara rätt påfrestande, illamåendet är värre än jag minns att det var med dem andra och har hållt på bågra veckor nu med flertal kräkningar varje morgon och illamående alla möjliga tider på dygnet. Bara nu när jag sitter och försöker skriva det här inlägget har jag fått springa iväg och kräkas.
Inget av det spelar egentligen roll; det är viktiga symtom som ger mig bekräftelse om att graviditeten fortskrider som den ska!
 
 
Jag är idag i v 9 (8+4) & ser så mycket fram emot det här äventyret. Kommer paralellt att följas upp för cellförändringarna också så det känns tryggt. Nu måste jag & maken börja tänka om med rum, bebis saker mm, nu när vi ska shoppa & ordna för två =) De största utgifterna som står på listan är en NY vagn (vi hade redan köpt en men enkel förstås) och en ny bil (maken tycker absolut att vi måste satsa på större bil nu när vi kommer ha 4 barn).
Jag ska försöka uppdatera här eftetsom det är så otroligt roligt och betydelsefyllt att kunna se tillbaka på tankarna och minnena senare.
 
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
 
 

RSS 2.0