My weekend, my life.

Ännu en underbar helg har bara runnit förbi... och nu är det måndag igen. Hur funkar det där egentligen? Tycker tiden står helt stilla i veckorna.... medan den däremot bara flyger iväg i 190 på helgerna?

Lördag/Söndag tillbringades i barva. Det blev bla. spelkväll, och det är alltid lika kul!
Vi (dvs jag, matte, eva, elin & mio) tog en låång promenad igår, och det blev en del sköna pics som jag tänkte lägga upp här, eller några iaf :D Kan ju inte låta bli att visa upp världens vackraste unge heller när chansen bjuds:


Lilla familjen :)

¨

Älskade lille troll <3


Mio Mattias Peter <3

Det var lite... kommer väl kanske fler ;) Men oj oj vad stor våran plutt har blivit... bara sådär?!
Vi börjar längta efter syskon nu alltså ;) MEN så var det ju det där med förlossnings rädslan... och jobb situationen... och så vidare. Men drömma kan man ju alltid :) Älskar våran lilla familj så mycket <3

Imorgon bär det av till badhuset med härligt folk, och onsdag ska jag nog träffa Elin H (PÅ TIDEN) och slutligen torsdag, dagen jag ser fram imot mest just nu!! Då blir äntligen fotograferingen för Mio av, ska bli så spännande! Våran prins blir ju alltid så bra på bild, ser fram imot resultatet ;)
Annars är det ganska fullt upp ett par helger framöver:

Nu i helgen: Älskling far iväg med bandy laget, brorsorna kommer över hit och ska kanske fixa fest
Nästa: fest hos per & ronja, Mio ska vara hos farmor... pub kväll i barva lör?
Näst nästa: Sista helgen innan kryssningen, vet inte säkert vad som händer men det lär bli full rulle som vanligt ;)

Och ungefär så här känner jag mig just nu:

Livet, allt bara flyter på. Älsklingen är hemma med mig & Mio för tillfället, så det kan inte bli bättre!
Jaa jag har nog inte mycket mer att skriva just nu så tjing så länge, nu ska jag kolla på "rasing helen" den är ju så mysig!
Puss/Sosso

Im still alive.

Jodå, jag lever! Har bara haft fullt upp, legat magsjuk bla. Inte alls kul kan jag lova. Svimmade av & till. Fick i mig ca en halv varma koppen på två dar.. vilket resulterade i två tappade kilon till.
Men nu är jag på väg tillbaka :) Blir förhoppningsvis bättre update då, men imorgon drar vi iväg igen till barva för spelkväll med familjen, nära & kära alltid lika mysigt :)

Så.... ja håll till godo med detta innehålls fattiga lilla inlägg, så kommer jag som sagt förhoppningsvis (peppar peppar) tillbaka snart med nya krafter och fler spännande karaktärs fyllda inlägg... eller nått ;)

Måste ju bara slänga in att älskade Mio blev ett halvår igår, stora killen och nu sitter han alldeles själv också :)
Dagen till ära lyckades vår familje bild komma med i tidningen, den dyker väl upp här senare... :D
OCh imorgon får jag soooovmooorgon, vilket gillas mycket!
Det är nämligen pappa Mattias "vakna med Mio" dag imorrn ;) Vi kör varannan dag...
Men ta hand om er allihopa!




Puss/Sosso



NY DESIGN + fotografering = awesome!

Japp, här är den min nya fräsha design, och JAG BARA ÄLSKAR DEN :D VAD SÄGER NI? ;)
Den är gjord av http://whatthefuckdotcom.blogg.se/, tycker ni ska kika in hennes designer, sjukt duktig =)
Här är gammla, vilken var bäst tycker ni?



Annars var vi ju (lilla familjen) på fotografering idag. Det blev jätte fina bilder, en kommer dyka upp i tidningen och en köpte vi hem förstorad, till min foto vägg. Och nu är jag (och även Mattias) GRYMMT sugna på att ha en baby fotografering med Mio, hos samma fotograf för jag gillade hans bilder, och hans stil. Dessutom blev han lite smått förälskad i Mio, men vem blir inte^^
Han hade iaf massa bra ideer om en foto session med Mio, som för övrigt inte var ett dugg svårflörtad framför kameran idag utan tvärtom, han kunde inte sluta skratta/le mot fotografen :D
MEN, det är ju det där jäkla men som jag ogillar...... man ska ju ha pengarna till det också. Visserligen lovade han oss 500kr rabatt, så det hela skulle kosta 1200 och då tar han bilder under en timme med olika ombyten/bakrunder/tillbehör, sen sätter vi oss ner och väljer ut och fixar de bilder vi vill ha sen sätter han ihop ett vackert album, och kanske beställer vi en stor vacker canvas att ha ovanför soffan!
Så nu är det bara spara spara, och hoppas på att vi har råd innan Mio plötsligt har vuxigt ur bebis tiden!!
Drömmer om en "halvårs fotografering", men då är det inte så långt kvar men vi får väl se....


Tiden rinner ju bara iväg mellan fingrarna, i rasande fart!

Imorgon är det barva som gäller, vi ska fira Mattes lille bror. Mina egna brorsor ska låna vår lägenhet och parta lite. Dom har skött det bra tidigare så det är helt okej. Nej, ikväll ska jag försöka komma i säng skapligt, har fortfarande inte vant mig vid att Mio faktiskt vaknar nio nu för tiden.... ja, jag är mycket medveten om att många tycker att vi är bortskämda. Men jag är en grymmt morgon trött människa. Så, see ya later folks!
Puss/Sosso

Första tänder, snack och annat magiskt!

Oj, har blivit dåligt med update nu alltså....

Hur som, så kan jag börja med att berätta om Mio, mitt älsklings ämne ;)
- Han har fått två tänder, och nu syns de verkligen!! När han skrattar, ler eller så helt underbart :) Har lyckats fånga det på bild!
- Han kan sitta själv korta stunder!
- Han har börjat "snacka" det låter typ "aadadababa" så mysigt :) Har filmat ofc <3



Och snart blir vårat underverk 6 månader!! Helt magiskt :) Och den bästa presenten som ni, alla fina läsare kan ge detta bus troll är förstås en röst på honom här: http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/alla-tavlingsbidrag/index.xml?view-id=37758 Han tackar massor och håller sina små tummar :D

Mer jag kan nämna är att han igår fick ännu en kusin, lilla Vilja :) Det är så kul att dom kom rätt så tätt, alla 3!
Längtar till att få träffa lill tjejen!

Livet leker och allt är så där läskigt underbart! Bara jobb som saknas^^
Blandade känslor, både vill och inte vill, men jo Mattias ska väl få sin pappa ledighet med prinsen och få kvalitéts tid med honom, han med :D Det skulle jag aldrig missunna honom! Och bara bra om jag får hinna komma ut i arbetslivet innan nästa unge kommer ;D Men är så sjukt lycklig med mina 2!
Älskar er mina fina killar, mer för varje dag <3

Javisst ja, snart kommer en helt ny fantastisk design upp, längtar! Måste ju fräsha upp min kära blogg lite ;)
Och.... ungefär så mycket fantasi hade jag idag, sweet... Kreaktiviteten flödar..
Men jag återkommer (Förhoppningsvis) Snart med ny inspirerande och spännande läsning :D
Puss/Sosso


Paranormal!!!!

Wohoo, vi fick tag på barnvakter till Mio, (Säkert bara för att jag ändrade attityd igår) Och ska strax käka middag med dom, min barndomsvän Sussi & hennes mamma Ingela :) Därefter, när de har fått alla instruktioner och förmaningar och vi känner oss någorlunda bekväma med läget så far vi (jag, Mattias & Elin) till heron city, och kollar på paranormal activity hehe har höga förväntningar på filmen... hoppas bara att den lever upp till de ;)

Förresten har Mio börjat försöka prata, massa roliga ljud vi har spelat in det och film klippet lär väl dyka upp senare :D <3<3

Puss/Sosso


Klappa händerna när du är riktigt glad...

Haha, ja insåg presis hur fånigt mitt förra inlägg var...
Fast alla mina inlägg brukar vara så posetiva och glada, så det var väl kanske behövligt om man nu ska se det från den ljusa sidan :)

Om man tänker så här: Dagen kan trots allt vara skit, Mio kan vara hur "jobbig" som helst, grinig, vilja ha uppmärksamhet, skrika eller gråta. Jag kan vara trött, nere och slut.. allt kan gå åt *******.
Men. Så kommer det där soliga leendet tillslut, som ändrar allt på en sekund :)
Jag har min underbara son, min fantastiska man, fina vänner, släktingar och en perfekt lägenhet.
Vad har jag egentligen att klaga på!
Så nu ska jag klappa händerna med min vackra son, och vara glad! ;)
Peace out!

 
Puss/Sosso


Besvikelse.

Bland det värsta jag vet, är när man blir besviken.  Just presis vad jag/vi blivit nydligen.
Vi skulle ju till heron city i helgen, jag älsklingen & en vän. Detta har jag sett fram imot hela veckan, när det gått extra tungt/vart tråkigt/jobbigt så har jag bara behövt tänka "snart är det lördag". Äntligen lite egentid! Först finally skulle vi få chansen att svänga förbi Ikea och köpa barnmat stol till Mio!! Sen skulle vi se paranormal activity 2, på heron då, och om det är något jag älskar så är det skräckfilm!!  
Sen efter hoppades vi på spelkväll i barva..
Men ibland sviker livet en, haha vår barnvakt, Mios farmor blev sjuk och känner inte för att passa honom. Kan man ha mer otur?!
Så efter det beskedet funderade vi på vem annars som skulle vara lämplig barnvakt, detta gäller ju trots allt bara två vakna timmar, sen ska Mio sova för natten och då vaknar han inte. Men ingen finns tillgänglig, vår "nummer två barnvakt" skulle ju följa med!! Och det viktiga var att om någon annan skulle passa honom, så skulle det helst vara i hans trygga hemmiljö.
Så nu vet jag alltså inte hur helgen ser ut... ingen jävla aning men någon egentid är ju inte att tänka på.

Något posetivt som hänt... jag har börjat ta långa vagn- promenader med Mio varje dag. Vi har fått hem vår tvättmaskin, men den behöver kopplas in. Okej det var allt jag kunde komma på... skulle däremot kunna räkna upp en massa negativa saker, men det tänker jag bespara er..det här är inte min dag.
Well, ska sluta klaga nu, men vad har man en blogg till? Att få ur sig känslor, bra eller dåliga ;)

Nej, ska återgå till tvätten... blä.

En ljusglimt i vardagen:


Vår vackra son <3
Puss/Sosso

STOPPA VARG SLAKTEN!

Bara en liten uppmaning miktt i natten:



GÅ IN & SKRIV PÅ NU - DET HAR JAG GJORT SOM NI SER HÖGST UPP PÅ LISTAN.
Tillsammans kan vi stoppa slakten!
http://www.svenskavargar.nu/viewNavMenu.do?menuID=7

Puss/Sosso


Flashback från den gammla goda tiden.... och ny update!

Jag och baby satt och kollade på lite gammla bilder, från när förhållandet var rykande färskt och vi var lite allmänt galna. Om vi skrattade? Bara lite :P Som sagt, många sugmärken & knäppa hårfärger var det men också extremt mycket kärlek :) Nostalgi!


Finaste Babe <3


Små hångel & sugmärken^^ och så man såg ut!!


Mer... gos...


RÖTT hår.... <3

Ja och så lite fräsch uppdate, Mio satt alldeles själv för första gången i sitt (fem månaders) liv, den 9/1-10
(Stor vördnad från mamma & pappas sida^^)


Och frågan kvarstår, ska han fortsätta gå i sin pappas fotsteg tro, och en dag göra lumpen?


Måste ju passa på att inflika att han har ju fått två ljuvliga små tandsingar  nere i munnen, som skymtar fram ibland när han ler eller skrattar, underbart! Livets små undervark, tänk vad lite som krävs från ett barn för att glädja sina föräldrar :)

Jag var också iväg med grannen
och hennes lille son och kollade läget på dagiset som Mio ska börja på i sommar. OM det överträffade mina vildaste fantasier... det var det modernaste, high techigaste dagiset jag satt på fot på! Och då har jag ändå jobbat och praktiserat på en hel del...

Extremt stort inne, stor gård, mycket utrymme, mycket personal, många väl utvecklade rum speciellt för barnens behov (typ konstnärs rum, vatten lekrum, scen för teater, stor bio duk (?!). Och dessutom var gården väl utrastad, massa klätter och lek grejer, tak over sandlådorna, studsmatta inbyggt i marken, som för övrigt är gjord mjuk, typ gummi så barnen inte ska göra sig illa. Det var bara lite jag kommer ihåg just nu, men hur som helst känns det perfekt, nu längtar jag nästan tills det är dags för plutten att inskolas (A) <3

Och så imorgon är det ett nytt äventyr som väntas på badhuset, tillsammans med min älskade man, Elin och självklart prinsen :)
 Oj vilket babbel inlägg det blev hehe ska försöka fortsätta uppdatera lite oftare, så att det inte behöver bli så långt ;) och JAA den nya designen kommer förhoppningsvis inom kort, härda ut mina fina läsare =)
Puss/Sosso

10 drömmar 2011



* Ha ett vackert Dop för Mio
* Fira Mios första födelsedag (27/7) med många gäster!
* Åka kryssning på min 20 års dag (5/5)
* Komma iväg på familje fotografering
* Hälsa på/fira massa släkt och vänner
* Ha en riktigt romantisk 3års dag med min älskade, middag eller kryssning <3
* Söka och få ett jobb, så Mattias får sin pappa ledighet
* Inskola Mio på ett fint och bra dagis
* Hålla mina nyårslöften, om sundare vanor och stadigare rutiner. 
* Ta vara på alla lyckliga dagar, tillsammans med världens bästa man och världens bästa son!


Jag tror att det här årwet kommer bli underbart, presis som förra <3 Men det blir svårt att slå, eftersom vi blev välsignade med den finaste sonen i världen! Men Jag hoppas på att den här listan kommer avklaras, för då kan inte år 2011 bli bättre!!!

Älskar min lilla familj över allt annat, kommer alltid göra det och ser fram mot många fler år, tillökning i familjen och upplevelser!

Hoppas alla får ett fantastiskt nytt år!


puss kretslopp <3
Puss/Sosso

RSS 2.0