Åldern är bara en siffra.

Jag kollade några avsnitt av mitt älskade one tree hill ikväll, och måste bara säga att jag älskar avsnittet där Nathan & Haley gifter sig, trots att det är väldigt tidigt i de flestas ögon, jag blev så berörd. Känner till exakt hur förutfattade meningar kan såra och hur snabba människor kan vara på att dömma andra, bara på en ålder.
 
Förutsättningar för saker och ting, som giftermål eller föräldraskap,  handlar inte om åldern utan om mognad om ni frågar mig. Känner så igen mig i Nathan&Haley situationen, fast i min föräldra roll då... folk kan ha de konstigaste synpunkter på våra val här i livet, pga en sådan.. petitess..?
Jag är van att få kommentarer som "oj vad bråttom ni hade då"
"men du är så ung" &  "så tidigt?". 

Är det realistiskt egentligen, vad grundas alla dessa fördomar på? Det är energi och tidskrävande och dessutom väldigt onödigt, och det värsta är att hur mycket jag än försöker att inte ta åt mig, så är det inte alltid det lyckas... Ska man behöva bli ifrågasatt av sina val i livet, på grund av sin ålder?

Det borde inte behöva vara så, jag kommer alltid försöka att vara så fördomsfri och tolerant som jag bara kan. För jag vet hur lätt det är att vara där och bara anta och döma.Man får köra bil när man är 16
kriga när man är 18
dricka alkohol vid 21 &
få pension vid 65.
Så hur gammla måste man vara för att ens kärlek ska vara verklig och tas på allvar?

Jag bara undrar.Puss/Sosso


Tv debut & kisse bebbar?

Nu har jag sökt in till "pengarna på bordet" och blottat en stor del av vår vardag och våra liv.
Hoppas att de finner oss tillräckligt intressanta. Det vore ju något! ;)
Kan passa på och tillägga att operation "Nea  Baltazar" går över förväntan, idag släppte hon äntligen till och Baltazar "did finally get lucky". Förhoppningsvis kan vi förvänta oss kisse katt bebisar inom en inte alltför avlägset framtid och sagan får ett lyckligt slut. :)Puss/Sosso

RSS 2.0