lite tips

Först så vill jag visa ett alldeles underbart halsband på en hemsida jag hittade! (finns som armband också)
Man kanske kan designa ett för sina barn, eller ett för sig själv och sin käresta :) Det gulliga och lite speciella är att man får välja månadstenar till namnen, så här kan det tex se ut:Detta fina halsband, och mycket annat hittar ni http://www.mittnamnhalsband.se/Product.aspx?p=2207&m=304

Annars så kan ja såhär lagom till jul bjuda alla mina goa läsare på en liten rabatt hos fargadelinser.com, ni vet sidan jag tipsade om där man kan köpa linser ock mycket annat. Allt ni behöver göra är att ange följande rabatt kod i kassan:

BLOGG2011FARGADELINSER

10%  rabatt till er! Enjoy! www.fargadelinser.com

Själv fick jag hem mina nya linser, och resultatet var kanon som alltid. Lite lik min riktiga ögonfärg dock, jag valde sterling grey och den var som sagt slående lik den jag redan har, som jag nog skulle kalla is blå :P Men de var smidiga att sätta in och bekväma, man glömmer bort att man har dom i. Jag kan verkligen rekommendera er att prova!

Puss/Sosso


Tisdag.

Nu var det meningen att jag skulle ta vara på den här stunden hemma och fixa och dona, ni vet alla vanliga bestyr och så hamnar man är i stället! Ska till bil körskolan i em.
Vi hade sån tur idag för farfar Peter ställde upp och hämtade mig och Mio så att han kunde få komma till dagis idag, tillbaka efter en veckas hemma vistelse, (förkyld, pappa vabbade) gissa om ja var lite orolig? Helt utan anledning visade det sig, han sprang iväg på en gång och började leka med kompisarna! Så skönt! För er som inte vet så har jag fått bekräftat att jag fått foglossning, därav är det svårt för mig att ta mig till Mios dagis och lämna honom. 30 min promenad och en extremt brant och tuff backe är inte snällt när man har foglossning, believe me. Tur då att man har så många som ställer upp och hjälper när dom kan, det betyder massor!


Har nyss kommit hem från första körlektionen. Kanske ska påpeka att det var första gången någonsin som jag satt bakom ratten? Gick hyfsat, men huvudet snurrade av alla nya saker att lära in med koppling och liknande, sånt som är rena grekiskan för mig. Dödade bara motorn två gånger. Har i alla fall bokat in ett par lektioner i veckan nu ett tag framöver, köpt alla böckerna och stora körkorts paketet väntar.  Ska ge mig fan på att fixa det här nu innan nästa liten kommer! Även om jag av vissa anledningar inte vill tänka på den dagen just nu......
Lite nytt.

Det här inlägget skulle ha publiciterats 28/10-11:

Idag började dan segt, men slutade desto bättre. Ångesten över att sitta hemma en hel dag med en aktiv Mio i lägenheten rev i mig, så jag bestämde mig för att göra en utflykt till rinmans parken med lite matsäck. Sagt och gjort, väl där gjorde Samantha & Ebba oss sällskap! Jätte roligt, var så länge sen vi träffades nu.


Efteråt drog vi en runda på stan, jag shoppade en del skönhets grejer typ badolja, hårinpacknings kur och liknande, plus en söt pepparkaks dräkt till Mio i fall de kommer att fira lucia på dagis. Och en fin skjorta. Shopping är verkligen balsam för själen, ibland =)

Hemma bråkade tyvärr jag och Matte en del, onödiga ordsatser utbyttes (mest från min sida ska erkännas) och han åkte iväg arg och säkert sårad på bandy. Jag spenderade kvällen med att bada en vild Mio (som för övrigt bajsade i badkaren och blötte ner hela badrummet). Men när Mattias väl kom hem hade han en försonings gåva med sig, choklad (hjärtan i ask) mm han känner mig, vet vad jag inte kan motstå! Jag var ändå inte så sur längre... det är hormonerna de kan förstora upp de mest banala små sakerna. Kanske kändes det bättre efter att jag hade renbäddat våran säng och tagit ett varmt bad, med ansiktismask och inpackning i håret, plus en subway macka, en sportlunch och en bok. Så stavas perfektion enligt mig! Och ja, såhär ser min tjockis diet ut idag, lite skillnad från andra graviditeten. Med Mio var jag sådär petnoga med att vara nyttig ett tag, nu finns inte orken och jag låter det gå, har hittils gått upp minst 10 kilo men konstigt nog så stör det mig inte. Jag är säker på att jag får bort det ganska snart när bullen väl kommit ut!

Nu ska jag kolla ett avsnitt av one tree hill eller två, eftersom att jag får sovmorgon imorrn för Matte går upp med Mio ;) Om jag ska vara helt sanningsenlig så är jag grymmt tacksam för att jag har en sån underbar pojkvän, fästman. Är väldigt lyckligt lottad, och vet om det, även om jag inte alldid visar det. Hur som så älskar jag honom.


Och så en ännu nyare update! Idag ska jag bara pyssla och fixa här hemma, hämta Mio på dagis senare och överraska Mattias med en god middag! (grillat egen marienerat kött, mandel potatis, ugns rostade grönsaker, en stor sallad & gräddsås och gele till). Imorgon händer det grejer, Mio ska hämtas upp av sin farmor och jag och Mattias ska få lite egentid, och vi har blivit bjudna på Lena Phs show av min bror jocke, som också medverkar! Det ser jag verkligen fram imot grymmt mycket!! Hoppas jätte mycket på att min mamma kommer dit också!

Annars har jag väl inte så mycket att säga, vi har köpe en del julklappar till Mio som jag är väldigt nöjd med, bla ett litet eget kök med tillhörande kastruller och dylikt! Bulan växer, jag har antagligen råkat ut för foglossning & Nea är antagligen mycket riktigt havande så vi hoppas på kattungar till jul nån gång. och körkortspapprena är inskickade, snart börjar allvaret!

Får se när jag hinner skriva igen, men tack alla som fortsätter läsa trots mina usla uppdateringar!
Puss/SossoRSS 2.0