Står tiden stilla? Graviditets v.36 <3

Klockan är 23:40 och jag är inte det minsta trött. Anledningen är enkel, min jätte mage gör det super svårt att sova på nätterna, man kan inte ligga bekvämt, det gör ont och så är det bebben då som lever om. Konsekvensen har blivit att jag lyckas sova bort halva dan istället. Men hellre det, man är trött så det räcker ändå utan att ha sömn brist också :)

Jag känner att jag är totalt redo nu, vårt lilla hjärta får gärna komma ut snart!! Fast det är faktiskt 4 veckor kvar till beräknad förlossning... även om jag är ganska säker på att mini kommer komma ut tidigare :) Men herregud vad tiden går sakta just nu känns det som!

Lite intressant fakta om min graviditet i sig kan kanske vara att:

- jag har gått upp 18 kilo (!!!)
- jag har lidit av grovt illamående, humörsvängningar, uppstötningar, järnbrist och SMÄRTA under större delen av tiden
- den första sparken = bästa känslan i världen!
- Ultraljud = magisk upplevelse, svår att beskriva!
- Tiden som gravid trots allt har varit den lyckligaste i mitt liv!


Ja, det var lite grann i alla fall. Varje liten spark, eller rörelserna som får magen att gunga omkring är underbart. Det kommer jag verkligen att sakna :)
Det är ju trots allt inte långt kvar, skönt är att allt är fixat, har till och med packat bb väskan ;)
Det sista vi behöver ska vi fixa näst nästa helg på IKEA, då vi ändå har vägarna förbi ;) Ska till heron city tsm med älsklingen, Fanny, Eva. Brendan & Tina och se eclipse, det har jag sett fram imot hur länge som helst nu!!!
För att inte tala om att det är midsommar nu i helgen.... Hur ska man orka?? Nej, jag tänker ta den lungt nu så mycket jag kan, allt för att undvika en alldeles för tidig förlossning.. Vill ju att allt ska gå bra så vi får ett friskt och välskapt barn :) Längtar så efter att få hålla dig i mina armar mini, men kom ut när du är helt redo <3

Nej nu ska ja sluta babbla, dags att smyga in till Älsklingen, och antagligen genomlida ännu en sömnlös natt... Tack o lov att det kommer vara värt det i slutändan.

Ha en härlig midsommar allihopa!

  <3

Puss/Sosso


FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN...

...Fy fan vad vi är bra!  Haha japp studenten är tagen, och det blev verkligen ett minne för livet!
Det betydde så mkt att släkt, och dom närmsta vännerna var där när man sprang ut, och gjorde min dag!
Och flakåkningen var en upplevelse, men tack o lov att jag han byta skor innan, klackskor när man är höggravid är ju lite sådär.... :P
Och inte var det slut där, efter flaket hämtade min Älskade Mattias, och Min vän o gudmor till bebben, Fanny mig och vi åkte vidare till mottagningen i barva där ännu mer folk väntade. Eftersom mattes bror också tog studenten var det en hel del folk ;) Helt underbart, men oj vad trött jag var när det var dags att dra vidare, hem till oss för lite efterfest. Men härligt såklart, en oförglömlig dag tack vare alla som var med och gjorde den till det! Love you all <3

  


Puss/Sosso

Studenten soon...!!!!

Yes, om bara 3 dagar tar man studenten, sen är man fri!! Känns helt galet, och det är dessutom ännu ett steg närmare förlossningen :D Längtar ju ihjäl mig.... verkar som Matte börjar bli lite otålig han med, hehe började tjata om att sätta upp skötbordet o så igår, men det är ju trots allt ca 6 veckor kvar.... så ingen stress presis :P Ett sista besök på ikea ska hinnas med, för att införskaffa det sista, dvs ny spjälsäng, alla tillbehör som behövs till den och så lite små saker bara. Känns bra att vara väl förberedd, aktuellt förlossningsdatum är 21 juli. men man vet ju aldrig vad mini har för planer :))
Aktiviteten i magen är hög, och nu har jag hört flera säga att dom tror det är en liten pojke där inne. Man brukar säga att om magen växer framåt, som min gör, och inte på bredden så är det ett tecken på en pojke. Men svullnar man upp i kroppen brukar det vara en flicka. Grejen är bara att jag både växer framåt, men har också svullnat upp. Så... det återstår att se :)

Idag är det i alla fall fullt upp, tur då att man är ledig. Just nu tar jag itu med tvätt, men lite senare ska ja till stan, ska bla. färga slinga o klippa håret inför studenten, DET behövs :) Sen ska ja träffa min söta vän, och gudmor till bebben, ska bli jätte mysigt!! Senare ikväll kommer babys mamma O Brendan, det ska bli kul, det med :)

Här är iaf bilder på student outfiten, kan inte hålla mig!Iaf en liknande klänning, med samma bälte i midjan, det passar till magen som putar ut rejält under ;P  

 

   Ja jag vet, klack!! Men kommer ha med ombyte ;)  


 

 Tack för mig, puss sosso


RSS 2.0