Dramatisk helg, ett bröllop & en förlossning!

Peter & Sivs bröllop som vi va på i helgen var helt underbart, ett sådant jag själv skulle vilja ha en dag. Eller i alla fall något liknande ;) Eftersom bilder som bekant säger mer än tusen ord, så är dt bästa sättet att beskriva bröllopet med ett gäng bilder, som jag snart ska lägga upp här nedanför!
Men först, så här ser min vecka ut: (mest för att hjälpa mig själv att komma ihåg) ;)

Måndag: Inget spec, tvätttid har jag ju. Men nu blev det så att älsklingen stannade hemma frå jobbet pga. inflammation i tandköttet, stackarn, men det betyder mer tid tillsammans (!!) så senare blir det en runda på stan med min lilla familj :)
Tisdag: En tur ut till barva är det tänkt, träffa Mios farmor Eva, farbror Fredrik & Brendan, och njuta av att vara på landet för en stund =)
Onsdag: Träffa Sussi och kanske en tur på stan, ska bli kul va ju läänge sen!
Torsdag: Träffa Tina och gå ut & käka med henne & Mio!
Fredag: Då kommer ju äntligen älsklingen hem, så vi får se vad vi hittar på! Äntligen en helg bara för oss själva, & Mio såklart :) Gäller att ta vara på e stunderna ;)

Ooh glömde ju, hälsade ju på syrran och hennes kille i fredags , och mina bröder, Mattias & Mio hängde med. Jätte mysig middag blev det, och massa prat. Självklart rann tiden iväg på nån sekund. Hur som helst, "plötsligt händer det" är ett citat jag tycker passar bra in, för efter att vi hade åkt blev det dags för syrran att åka in till förlossningen!!! Så den 28e (tror jag..?) Födde hon sin lille son Damien, alltså Mios första kusin :):)
Och galet nog kommer snart en till, då en av bröderna väntar sitt första barn i januari ;)

Nej, här är i alla fall lite bilder från bröllopet:

 
Det fina brudparet :) Mattes pappa & Siv!

 
Mattias, & hans bror Fredrik, Mios farbror fredrik ;)

 
Jag & Fredrik, som håller Mio :) <3

 
4 generationer, Mio, pappa, farfar & gammel farfar :)


 
Och så jag, Mattias & lille Mio. Fler bilder dyker väl upp på facebook, skulle jag tro  ;)

Sköt om er!  Puss/Sosso


En månad & FÖRSTA LEENDET! <3

Idag har jag vart på kontroll med min lilla älskling, och dt gick hur bra som helst! Han somnade på min axel i väntrummet, och sen när han skulle vägas så kissade han ner typ hela mig och sig själv :P
Men men han hade iaf gått upp ett halvt kilo till, som sagt vart ska detta sluta? Hur länge till kommer jag orka bära honom..? ;P
Vår nya barnmorska tyckte att han var jätte fin, och att han hade kommit långt i utvecklingen. Han kunde fixera blicken vid hennes lekmobil, och när hon flyttade den följde han med med hela huvudet :):) Ögonkontakt är han också duktig på, han gör mamma såå stolt =) eftersom allt går så bra behöver vi bara komma varannan vecka nu!
Och jag fortsätter amma, det funkar ju bra nu så!

Sen har jag tagit lite nya bilder på prinsen, bla. med hans nya hängselbyxor jag köpte igår, dom ska han ha på fredag när vi ska upp till sthlm och fira Samantha är dt tänkt :) Men i alla fall, när jag fotade och gullade med honom smällde han plötsligt av värsta leendet, helt underbart! Lyckades iaf hinna med att fånga ett leende på bild =) Den här dagen kommer jag minnas som dagen när jag fick det första riktigt skinande leendet från min lilla son!


Mios första riktiga leende :) <3



Älskar min prins <3

Puss/Sosso


Filmklipp - Mio gillar inte napp

Okej, rubriken stämmer ju inte riktigt längre, min lille prins har ju faktiskt börjat använda napp :) Jaja här kommer ett film klipp på när Mio provar napp för första gången hihi, sorry för kvaliten och att dt är filmat från fel håll men enjoy:



Nu har jag fått hjälp av paulinagavelin.blogg.se/ att ladda upp klippet m. Mio och nappen här på bloggen i stället :)



Min ögonsten <3

Skön dag :)

Idag har jag fått massa gjort =) Det blev en sväng på stan med Jojjo, och självklart Mio. Inhandlade massa söta kläder till honom, bla hängselbyxor såå gulliga :) Sen hittade ja en skit fin typ skinn jacka till mig själv hehe. Present till syrran check. Och måste bara säga att Mio va jätte duktig på bussen, helt lugn o snäll, somnade till o med efter en stund :))

Mio har vart extra mammig idag, det blev tufft att få nått gjort här hemma med andra ord, matlagning va bara o glömma, inte konstigt att man går ner i vikt. Tur att jag köpte med en sallad från stan! Men nu ligger han i sin spjälsäng, och jag i dubbelsängen med bärbara. Snart kommer han nog vakna o vilja amma, då flyttar jag över han hit, tur de för det blir lite tomt i denna jätte säng ensam ;)

Färgade håret också, kommer nog göra om dt men här e resultatet:

 

Tog kort på skrutten med i <3 dad tröjan jag köpte idag o skickade till Mattias, klockrent!



Bye for now! <3


Bortom ljus & mörker <3


Igår va det min & Mattias dag, vår två & ett halvt års dag tillsammans.
Sjukt hur man fortfarande kan älska en person så mkt... Han är verkligen allt för mig, som ja skrev på bdb:

Du är, och kommer alltid att vara mitt allt, min vändpunkt, min största kärlek.
Pappan till mitt barn. Love you baby <3

Men så är det ju, när man hittat rätt så vet man. Vi belong together helt enkelt <3 


Sen är det lill skrutts dag idag, en månad stor blir han :)
Så jag funderar på att ta en sväng till tuna park och köpa lite kläder till han, ska bara hitta nån som vill hänga med :P

Men galet vad fort det går! Jag har förlossningen i färskt minne, & det känns som igår...



Ush vad jag saknar min stora älskling, lägenheten känns tom och tiden sniglar fram utan honom.. är ju van att alltid kunna prata eller mysa med honom, då går tiden så fort. Skönt att jag iaf har lilla Mio <3
Nu ska ja snart färga hååååret :D evigheter sen....


Lite bilder:

  




Mio <3
Snygg outfit va, dt är en bröllops present till Mios farfar ;)








En dag av tusen <3

Idag va ingen vanlig dag,
- för idag kom Elin H & Jojjo hit, som sagt, riktig kul att träffa er tjejer :)
Vi tog med oss Mio i vagnen och drog iväg till grillen i viptorp, planen var att köpa pizza men dom tog inte kort!! Så när vi tänkte gå sa killarna som jobbade nått i stil med "vänta, ni kan betala när ni vill, de e luungt".
 Gissa om man blev paff.. men såklart tackar man inte nej till ett sånt sånt erbjudande ;)
Hoppas iaf på att flickorna kommer imorgon också ;) Tror Mio charmade dom ganska bra haha <3

Annars saknar jag fortfarande min Mattias, så himla ensamt speciellt på nätterna i vår stoooora säng, tack o lov att jag har min lilla prins :) Han ger mig mening, ger mitt liv ett syfte. Tack vare honom så är varje dag en ny skimrande gåva, med nya möjligheter & jag känner att allting har fått en ny mening. 
Mio du är mitt allt :)<3
 
ååååh jag måste bara lägga upp en länk till ett film klipp (facebook)  som jag mixade på mobilen, det är filmat idag också :) Dessvärre från dålig vinkel...
Mio var hungrig,och visade det genom mysiga ljud och miner, man smälter ju bara! <3


Så klicka på någon av länkarna, två olika klipp ;) kommentera gärna =)

http://www.facebook.com/sofia.markskog#!/video/video.php?v=421589786643

http://www.facebook.com/sofia.markskog#!/video/video.php?v=420189091643


           

                                                        Puss & hej!


Never ending love x2

Måndag.
Åhh nu är det flera dagar tills jag får träffa min älskling igen, såå segt. Men en underbar helg har vi haft tsm, det blev bla. en tur till å festen, men Elin kunde inte komma & Mio vägrade bara att ligga i vagnen, han ville bli bärd av pappa hela tiden så vi va inte där så länge. Det blev kines take away & mys hemma ist, sånt är livet när man har små barn :)

Just nu gungar Mio i sin baby sitter som vanligt hehe, han sover, inte lika vanligt ;) Men han har haft en "tuff" dag, blivit badad och varit på kontroll. Han gjorde mamma stolt igen, 200g hade han gått upp och växt två cm. På en vecka!! Nu väger min lilla plutt alltså 4 kilo... omg!
Sen på hemvägen mötte vi en kompis, som också har en liten kille, och hon tyckte att Mio va skit söt, super fin,  det värmer alltid när folk tycker det :) Min lilla prins <3

Imorgon får vi besök av Jojjo & Elin H, två fd. klasskompisar, ska bli jätte kul :):)

Lillkillen blir mer lik sin far för varje dag, som hans gammel farfar påpekade i förr går :) Kolla bilden, presis samma stil hade mina killar när dom låg & vilade haha underbaaaart <3



Å så på mig och skrutten:  :)<3

 


Peace out!

<3


Två veckor + två dar

Idag är min lilla skrutt två veckor plus två dagar gammal :) Kanske dags att uppdatera hur det går för oss!
Faktiskt kanon bra, skit jobbigt att vara ifrån Mattias så många dagar men annars så funkar det. Dagarna bara flyger iväg, hallå, min son, två veckor redan?? Men så är det.

Det stämmer verkligen att man blir bunden med barn, och då menar jag att det är svårt att göra saker eller ta sig ut, nu när jag är helt själv med Mio, lägenheten & katterna. Det är tufft, men det går. Tur för mig att Mio är en sån ängel :) Helst vill jag bara ligga hemma med honomhela dagarna, men vi har trots allt vart ute en del. Va på kontroll i tisdags, och han hade gått upp!! 800g, jag blev så stolt och glad :)) Ny kontroll på måndag..

Igår kom världens bästa Fanny Alm, som btw är Mios gudmor, på besök. Så härligt, det var länge sen och det får
absolut göras om snart! Dessutom va det kanon för jag slapp åka bussen ner till stan själv, första gången med Mio vagn & allt :P
Sen träffade vi Elin, min gamla klass kompis och hon följde med til blue lotus tattoo, jag fick tid den 6e sep. Hoppas på att hitta nån som kan passa Mio en timma, men det är nog lungt :)


Nej nu vaknade lillen, jätte hungrig så dags att amma :) längtar ihjäl migtill imorgon, då kommer älsklingen äntligen hem, har verkligen saknat honom.

 
MAMMAS POJKE :)) <3







Älskar dej min lilla son. Du är mitt allt <3



6 dagar gammal :)

Full fart

Jaha, idag är det måndag, vilket betyder att det imorgon var en vecka sen Mio kom till världen :) Fan vad tiden rinner iväg känns verkligen som att han kom igår! <3
Men det funkar hur bra som helst, ammningen funkar bättre nu och vår lilla prins är så gosig och mysig. Han tycker om att sova mellan oss, att snutta på fingrar, få massa pussar, bada i balja, gunga i baby sittern och massa musik ska det vara! Han tycker inte om när man tar ifårn han hans filt, tex. när man ska iväg. ;)

Hitills har han vart med om en hel del, fyra dagar gammal fick han uppleva malma marknad med oss, hans farmor och en kompis, och han var så duktig. Vagnen gick bra att ligga o sova i, men det var mest spännande när pappa bärde omkring på han så att han kunde se sig omkring på alla människor^^
Det är så skönt, för han gnäller bara när han vill nått, aldrig i onödan. Sen blir han nöjd :)

Alla som han har fått  träffa hittils har han verkligen charmat, och idag kommer samme o manne, hans morbröder på besök :) Imorgon ska vi till Mattes jobb och visa upp plutten, och på torsdag ska vi ut till barva igen, men först får vi hembesök av nån från tunafors vårdcentral.  Full fart & ingen vila!

 

Vi mot världen, Älskar er av hela mitt hjärta Mio & Mattias!


RSS 2.0