Gotta love it!

Nu är ultraljudet gjort, och allt såg bra ut. Den lilla filuren visade alla sina små fingrar, sparkade och sträckte på sig för fullt =) Lika magiskt som alltid! MEN den här gången frågade vi ju faktiskt om hon såg vad det var för kön och hon sa... "ja den här gången ser det ut att bli en.... *trumvirvel*
....
... Lillasyster!! Och vilken lycka! Vi var helt inställda på att hon skulle säga pojke, det kändes förutbestämmt och självklart med tanke på de mans dominerande generna i Mattias släkt ;) Men, man ska ju alltid ta det med en nypa salt, och i vilket fall blir vi lika glada så länge barnet är friskt kan man inte välsignas med en bättre gåva!


Sen var vi ju på fotograferingen på the  studios i västerås, grannarna & vännerna Per & Ronja ställde upp med barnpassning tills vi kom hem igen. Och det blev såå lyckat! Vi var hel nöjda, och kunde inte fått en bättre fotograf! Hon var verkligen duktig, omtänksam och gick in för sitt jobb med brinnande entusiasm! Eller nått ;)
Och därav resultatet! Vi köpte totalt 23 bilder, jag kunde inte vart nöjdare!! Grupp bilder tillsammans, enskilda och så gravid foton. Visar tre st idag:


Tycker att hon förmedlade känslor genom bilderna galant!
Kommer väl fler snart förhoppningsvis. ;)
Puss/Sosso

Kommentarer
Postat av: DONKEN

guuuuhhhh så fina de blev! :D

oooh, älskar verkligen den sista måste jag säga. :P

de andra också förstås, du är en heting.. vafan sa du igår om blemmor? ;) ser inte ett uns av nå dum gravidhy. Du ser ju strålande ut ffs. :)

(jag vill makeover'a mig!) haha..kanonfint, fattar att ni blev nöjda. :)

2011-09-10 @ 22:04:10
URL: http://donkens.blogg.se/
Postat av: simone

grymt snyggt! :)

2011-09-13 @ 12:23:53
URL: http://simoneh.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0