Senaste nytt om Mio Markskogs bravader!

Just nu händer det så mycket i Mios utvecklig, det är knappt så man hinner med! Tror nog att de flesta småbarns föräldrar kan skriva under på det..
Försöker fota framstegen flitigt och dokummentera allt i största allmänhet, men så plötsligt ligger han ett steg före igen. Nu har han tex. börjat ta sig fram som en liten orkan, inte riktigt krypande utan mer ålande. Men det räcker det med kan jag lova, för honom har det öppnats nya möjligheter och allt ska naturligtvis utforskas. Han förväntar sig stenhård diciplin av mor sin, hon ska vara redo på allt och helst kunna förutse hans planer.

"Det ska krypas, upptäckas, smakas på, kännas på och allt ska absolut provas på" tycker Mio.Men så plötsligt gör han något helt otippat, som att plötsligt ta stöd mot en spegel helt själv och ställa sig upp, eller ta sig fram i gåstolen och öppna lådor men okänt innehåll.. Som sagt man får vara beredd på allt i den här åldern har jag upptäckt!
Roligare nyhet för mamma & pappa är att han också har blivit mysigare, och själv kommit på att det kan vara riktigt angenämt att komma & tanka lite trygghet och kramas med mamma eller pappa mellan varven. Tillgivenheten & kärleken bara växer oss imellan. Helt underbart! Vi växer och lär oss nya saker tillsammans varje dag.

Det är ju inte allt för lång tid kvar tills hans stora premiär på förskolan börjar. Men än så länge kan man förtränga det och leva vidare i den gemensamma  lycko bubblan! Vem vill tänka på framtiden när nutiden är så fantastisk och givande?

Hade kunnat skriva mycket mer, en hel uppsats, en hel bok om allt som har med min underbara älskade son att göra, om det inte vore för att jag hör att han har vaknat, och ligger o jollrar för sig själv i sin säng. Kan inte motstå frestelsen att smyga in och krama lite på honom innan morgonens bestyr hinner ifatt oss.Vi växer och lär oss se på livet med nya ögon, du tillför så mycket glädje & lärdom i våra liv lille Mio.
Vi älskar dig så mycket & kommer alltid värna om din utveckling och trygghet & kommer alltid stå bakom dig, no matter what! Glöm aldrig det, tvivla aldrig. Kramar från mamma!
Kommentarer
Postat av: Samantha - mamma till Ebba.

Visst händer det mycket nu i hans utveckling? När Ebba var så gammal så kom ALLT! Haha helt gaalet mycket lärde hon sig då.Jaa, jag tycker vi ska gå till någon lekpark med barnen absoluuut! Säg till när du kan bara :)

2011-03-21 @ 09:42:25
URL: http://ebbaojag.blogg.se/tavlingsblogg
Postat av: Nathalie

Så söt :) Hoppas allt är bra?

2011-03-21 @ 10:22:27
URL: http://classys.blogg.se/
Postat av: Samantha - mamma till Ebba.

Jadå Ebba mår jätte bra, mio då? :) Jaa absolut :) Vi ska till öppna i morgon, jobbar du då? :) <3

2011-03-21 @ 11:10:14
URL: http://ebbaojag.blogg.se/
Postat av: N A T H A L I E n y r é n

Nu har jag svarat på frågestunden, kika in för att se svaret på din fråga, hoppas att du är nöjd med svaret. Kram :)

2011-03-21 @ 19:25:17
URL: http://nathalienyren.blogg.se/
Postat av: Danielkl.com

Gullig! =)

2011-03-23 @ 12:48:20
URL: http://danielkl.com
Postat av: Josefine

Grym design du har på din blogg. Har du gjort den själv? Riktigt snyggt i alla fall!

2011-07-11 @ 04:39:50
URL: http://gravidforsakring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0