ego fynd och jobb framgång.

Nu är det alldeles för tidigt på morgonen för min smak, men måste ju jobba ;)
De vill schema anställa mig nu och det är ett stort steg & jag blev jätte glatt överraskad men vill inte tacka ja i fall jag inte kan med tanke på omständigheterna & då svika dom, eftersom att Mio alltid kommer först. Men mina arbets kollegor föreslog att om det krisar så att mios farmor lr gudmor inte kan ta honom någon dag så får jag ta med honom till jobbet! Hur omtänksamt är inte det? Trivs så bra med mitt jobb det ger livsglädje varje dag <3

Och idag kommer min älskade Mattias & hämtar mig där tillsammans med Mio, ska bli så mysigt och då får alla träffa mina killar också :D

Slutligen innan det är dags att rusa till bussen vill jag bara visa mina nya fynd som ja tänker unna mig när ja fått min första riktiga lön:

(ja lite rockabilly,  i LOVE IT)

Nr 1 och 4 är mina favoriter och en av dom är redan på väg till med med posten, ooopsi ;P
Jaja det var verkligen MÅNADER sen jag unnade mig själv något i kläd väg, och nu kommer ju pengarna rulla in! Tänker dock vara duktig och spara undan störst delen ;)

Ha massa fredags mys idag och sköt om er!
Puss/Sosso


Mios dop inbjudan på facebook

(Det här inlägget är till dig mamma som inte har facebook):      Tid

den 25 juni · 15:00 - 18:00
 
 
 
 
 
 
Mer info
Mio Mattias Peters dop kommer att hållas hemma hos Mios farmor Eva & Brendan, och om vädret tillåter så blir det utomhus på deras gård.
Efter dopet bjuder vi på smörgås tårta och kaffe mm.

För de som behöver sovplats så finns det ett begränsat antal så hör av er i god tid i så fall är ni snälla!
Har ni frågor får ni gärna kontakta mig :)

O.S.A till mig eller Eva senast 20e juni.
Sofia: 0736133877
Eva: 0707571305

Pappa Mattias Mail: grov_stark@hotmail.com
Min mail: sosso_flummbarn91@hotmail.com

Vi hoppas på att alla har möjlighet att komma & förgylla Mios dop dag!
Vänliga hälsningar Sofia m. familj.


Längtar redan tills mios stora dag^^ Vi ska börja fundera på hur mycket vi behöver baka & fixa, och om vi ska försöka hitta en dop klänning eller inte men det känns dumt nu när han är så stor. Blir nog nån fin skjorta och jeans ;)

Vet förresten att uppdateringen suger just nu men jag jobbar ju varje dah 8-4 så det hinns inte riktigt med. Mio blev hämtad av farmor igår så imorgon åker vi ut dit när Mattias kommer tillbaka från småland och blir nog kvar över helgen. Mys, ge mig fredag!!

Puss/Sosso


Meningen med livet är att hitta meningen med livet.

Okej rubriken är inte presis kopplat till inlägget, men tycker att det är ett briljant faktum ;)
Det här får bli ett filmklipps/skryt inlägg, tänkte ladda upp tre nya mysiga klipp, bla från mattes födelsedags fika, mio snackar om allvarliga saker och självklart är han filmernas huvudperson :D

Klipp från fikat hemma hos oss, jag tycker det är jätte intressant att prata med Ronja medan mio i armarna på pappa finner ett present snöre mycket mer intressant:


Här far mio iväg igen med hjälp av sin nya super kraft- krypa


Och kryddar på, sist men inte minst, familje mys i soffan och Mio talar ut! ;)
OBS lägg märke till mios uttryck när han pratar,fisk mun ;)
och han ser så allvarlig ut verkar som att han har något viktigt att förmedla, nån som kan översätta kanske??


Gud vad lyckligt lottad jag är, att jag ens vågar ha depp dagar är det ens möjligt?
Betvivlar det starkt men samtidigt har jag ju motbevisat mig själv en hel del, speciellt bara någon dag tidigare. Men thats life tror alla har sämre och bättre dagar.
Nu räknar jag timmarna, nej minuterna.. okej då sekundrarna för snaart kommer min fantastiska underbara man hem!! Helt otippat, trodde han skulle dyka upp imorgon em nån gång.. men det blev en underbar överraskning =) Som grädde på moset, efter denna lyckade och perfekta dag.
(Nämde jag möjligtvis att jag fått långtids vikariat på en förskola där jag bara jobbat EN dag tidigare? Nänä då säger jag det igen... och ni lär höra det igen för det är inte ofta jag är stolt, inte över mig själv iaf kan tilläggas)

Puss & gonatt fina unika läsare!
Sosso


Dra på smilbandet & upp med humöret

ja ja jag vet, dålig uppdatering. Men det blir så när man har fullt upp med jobb, en busig son, en lägenhet och massa andra tidskrävande faktorer. Men jag jobbar på för fullt, som sagt idag & imorgon skulle jag vart ledig, hade inte fyllt i något i min vikarie kalender så folk inte skulle kunna boka MEN nyfors ringde upp mig och bad verkligen mig jobba där idag/imorrn, och eftersom svärmor kunde ställa upp & hämta Mio (igår) så blir det alltså jobb för mig idag. Faktiskt helt okej, det är skönt att komma ut & göra något, speciellt när man blir uppskattad för det. Och det ger ju pengar.
Det ända tråkiga är att jag saknar mio som tusan, och min lille skrutt blev förkyld igår så jag hoppas inte att det har blivit värre. Kan han vara annat med alla dagis smittor jag bär med mig hem? :(
(Visserligen bra träning inför hans förskole debut men ändå).


Har annars varit mycket mer nere än vanligtvis, allt har varit extra tungt den här veckan. Känslo kaos i kroppen & saknaden efter min älskling har varit extra stark. Har inte varit på topp helt enkelt. Tur då att mio finns, så man har en anledning att stiga upp ur sängen. Men ibland har man dagar när man bara vill lägga sig i soffan med en filt och kolla filmer hela dan. Prova på det med en tokig & över social 8 månaders bebbe som just lärt sig krypa & älskar uppmärksamhet. Dömt att misslyckas säger jag.

Glädjespridare <3


Nej dags att sluta sitta här & filosofera, dricka youghurt & sen röra sig mot bussen. Måste bara lägga in ny musik på telen, vete fan vad för skit jag har lyssnat på hela veckan. Ha en skön onsdag, är ni lediga så ta vara på dagen & njut, hoppas på solsken? Snart är det fredag (önske tänkande önske tänkande).

"dra på smilbandet & upp med humöret, äru lycklig är de ingen som förstör det"
Puss/Sosso


24 fika och spännande söndag...

Nu är snart även denna helg till ända, den har rusat förbi presis som alla andra helger.
Igår firade vi Mattias lite med en fika hemma hos oss! Hade bjudit in typ 17 pers, det blev bara nio som kom men det var tur det för annars hade det blivit trångt ;) Och så hade jag bara bakat en tårta :D
Matte fick ett present kort på lotus, så nu kan han äntligen komma iväg & göra sin tat, tror han funderade på något till Mio ;) Från Ronja & Per (polarna) fick han ballonger, fejk tatueringar (ironi) och bidrag till blue lotus, de va så kul att dom kom!! Tänkte slänga in lite bilder:


Mattias & Mio öppnar presenter!


Per Ronja & jag konverserar på golvet Xp


Simon & fredrik, synd på sudd..


Mio var fest fin =)


Mio & pappa


soffhäng :P


Innan alla kom på morgonen

Inte allt för många bilder tyvärr, men desto mer filmer ;D Kanske laddar upp en här sen.
Och nu väntar jag med spänning på att Mio & matte ska vakna. För vi ska tydligen göra nått kul nånstans idag, och jag har ingen aning om vad det kan va? Men om jag känner matte rätt kan en "kul"  utflykt eller liknande vara att åka & tvätta bilen.. haha vi får se men han sa att jag skulle bli glad.
Ha en super söndag, imorgon börjar allvaret igen ;)

Puss/Sosso

RSS 2.0