Fler fetto bilder :P

Gokväll gott folk!

Har presis fixat spagetti carbonara, vilket blev svin gott! Nu ligger jag och myser med älsklingen min, jag har laddat ner lite filmer vi ska kolla på:
* The ugly truth (Komedi)
* Case 39 (skräck)
* sommaren med Göran (komedi)
En riktig lat lördag med andra ord! Det ända som fattas är kakorna som ja ska baka mums =)

Måste bara lägga till om i fredags, till en viss person: Nu är jag trött på allt ditt skit snack och ditt beteende, så jävla trött bara på människor som inte kan ta en disskution face to face, utan måste sms dryga. Snälla väx upp. Nu är det extra svårt att hålla känslor tillbaka, och det kommer du nog snart att märka!!

Hur som helst, här kommer lite nyare mag bilder, enjoy:

 Väntan & längtan, v 18 <3  

Hormon attacker..

Tjo!

Idag skämde jag ut mig rejält, tack vare dessa förb****** hormoner.  Jag hade samtal med min handledare på praktiken och min mentor, om betyg och sånt. Helt plötsligt, helt utan anledning börjar jag grina som en galning och kan inte sluta. Vet inte om det är för att jag är över trött, eller om jag bara överreagerade grovt.
Vet iaf att jag antagligen kommer få mvg i betyg på min praktik, så yei me! ;)

Nu har jag presis kommit hem, till en rörig lägenhet, ska försöka få lite ordning till imorgon när tjejerna ska komma över. Har ändå inget bättre för mig, babe ska gymma med en kompis ikvväll och jobbar dessutom till 4 om inte senare....:(

Annars har jag drabbats av världens längtan, vill så gärna att det ska vara dags för förlossning snart, men det är ju låångt kvar. Vill bara få hålla i min lilla skatt, och kunna se henne/honom. Jaja det är ju inte allt för långt kvar till ultraljud iaf =)

Älskar dej Mattias

Sköt om er alla!
puss/sossoIm back ;)


Hej hej hallå!
Har varit något inaktiv med bloggen den senaste tiden, inte så konstigt kanske med tanke på omständigheterna.
Men livet leker kan man säga, magen växer ooch jag längtar till 11 februari  då det är dags för ultraljud!! Fuderar fortfarande på om jag ska ta reda på könet eller inte...:P
Annars rullar det på, med massa skit i skolan och praktiken, men det är ju sista året. Studenten kommer bli en syn, kommer springa ut nykter och tjock :) men fan vad jag längtar!
Ohh, just det jag och älsklingen har ätligen skrivit kontrakt för en större lägenhet (i samma område), en trea ;) Blir ju kanon, inflyttning 1a April :D:D
Här kommer iaf nån bild på maggen min (som är ännu större nu).
Ha det bra därute!

Puss/Sosso


RSS 2.0