Eviga längtan.

Ja herregud vad tiden sniglar sig fram helt plötsligt. Alla oroar sig för framtiden, och vad som kommer hända efter studenten, men för mig är det presis tvärt om, jag vet, och fan vad jag längtar!!

Och shit vad söt Mattias va för nån timme sen innan han drog till en kompis. Vi pratade om föräldraledighet och så, och han ville absolut ta ut sin pappa ledighet, men när barnet har blivit lite större så att han kunde åka och fiska med det och sånt. Fan det värmde i hjärtat på mig, jag vet att han kommer bli en sån ansvarsfull och bra pappa =) Jävlar vad jag älskar dej <3

Nånting annat jag kan klottra ner är väl att jag har fått anpassade tider på praktiken pga all min värk nu, äntligen, så nu går jag 9 till 2. Helt ok, mkt bättre än 8 - 4.
Tack och lov för att jag började med järntabletterna, mitt eviga sug efter någonting är nästan borta =) Nu är det bara rygg smärtan, ständig trötthet, sura uppstötningar och annat lika mysigt kvar... men det känns obetydligt när man vet vad som väntar! <333
Får inte glömma att säga grattis till Simon & Vicky som fick en liten son förra veckan :D!

Ikväll ska jag följa med älsklingen på bandy matcher, först när hans kompisar spelar (gamla laget) och sen när hans eget lag spelar ska bli mysigt =)

 

Älskar dej nu och för alltid <3

Puss/Sosso


ont.

Jahapp nu är det helg igen... Och jag ligger i sängen med datorn på magen och längtar efter min älskling som är och tränar. Dessutom verkar det som att jag har råkat ut för foglossning, som sker nu när min kropp förbereds för att föda barn. Jag vet ju inte säkert, har ju inte träffat min barnmorska sen jag va i typ andra månaden pga. baby boom här i e tuna!!!! Men det gör så satans ont i ryggen och bäcken, så jag gissar på att det är det som är orsaken...
Med andra ord kunde ju min helg startat bättre.
Hoppas alla andra får en kanon helg, festa lite för mig med ;)

Puss/Sosso

Härlig helg!!

Godkväll allihopa!

Har haft en helt underbar helg! Den såg ut ungefär så här:


Fredag:
Vi hamnade hos grannarna som hade fest, Mattias fyllde 23 =) Massa folk, skit kul dock inget dricka till mig såklart ;)  
Senare på kvällen blev det heta diskussioner kring ämnet om vem som råkar ut för det största liandet under en graviditet, killen eller tjejen! Jag & Jenny blev galna, det är väl självklart vi tjejer som får ta det största lidandet,  som illamående, sura uppstötningar, halsbränna, humörsvängningar och för att inte tala om förvandlingen till en vandrande tunna, bara för att nämna LITE. Vårt humör får ni fan ta killar!
Iaf var det en lyckad kväll! :)

Lördag:
Vi åkte ut till barva till Mattes pappa & bror. Vad vi inte visste var att en del släkt plus hans mamma och några också skulle komma, trevlans =) Uppmärksamhet får vi inte lite av numera. Vi passade också på att gå ut och fota lite, det är så sjukt fint på gården!

Fick btw många reaktioner på min lilla mage som är allt annat än liten nu. De flesta var chockade, och sa att det bara va för att jag va så pass liten innan. Självklart förstår jag dom, får själv en liten chock varje gång jag växt ur ett par byxor eller någon tröja plötsligt är för tajt. Men jag har också fått så mycket posetiva förändringar nu senaste tiden! Det absolut bästa är förstås varje gång jag känner en spark, helt otroligt! Det känns så tryggt att veta att den lilla/lille är fullkomligt skyddad där inne och växer och mår bra =) Ohh just det piercingen har åkt bort nu, jag tyckte det var på tiden ;)

Längtar bara mer för varje dag...jag och Mattias pratar ständigt om framtiden och känslorna inför den. Det känns som att vi aldrig varit lyckligare!
Men sen är det omgivningens reaktioner, som alla bara har vart positiva. Jag ser hans föräldrars stolthet och glädje för vår skull, och det gör mig så glad :) Och min egen mamma som är helt extatisk, bättre respons hade vi aldrig väntat oss! Så skönt att alla har tagit det så pass bra..

Snart dags för flytt det ser jag fram imot!!!!!

Men så idag har vi iaf bara vart hemma och slappat, myst, kollat lite film och spelat nintendo =) vi va lata, så middagen bestog av kebab/pizza, inte dumt alls! Nu för tiden är en kebab med bröd no big deal för mig.. haha.

Nej jag kanske ska ladda upp lite av bilderna vi tog i barva, så ni får en bild av hur stor jag faktiskt har blivit =) check it out:

 

V.20

Avslutar med en dikt till min älskling:

Livet leker
Lyckan är stor.
Jag älskar dej så,
mer än du kanske tror.
Du är det bästa som hänt,
allting har bara vänt.
Mitt ljus i mörkret
min filt när det är kallt
mitt socker och mitt salt.
Allt jag behöver, allt jag vill ha.
Vill bara leva med dej varje dag!
Tiden fortsätter att gå
och jag börjar förstå
meningen med livet
är att man ska vara två!
Jag kommer fortsätta älska dig
Tills hjärtat mitt slutat slå.

Puss/Sosso


RSS 2.0