Lyckligare än någonsin...!

Det här är meningen att det ska va min absolut lyckligaste tid, men illamående och trötthet gör det svårt ibland. Tur att man har alla goa vänner och älsklingen såklart :)
Det känns skönt att alla har tagit nyheten om graviditetn så bra hitills, några kvar att berätta för bara... Men framtiden ser ljus ut :)
Och nu är det förresten bestämt att vi ska fira jul hemma hos mattes pappa och c/o, känns som en befrielse att slippa oroa sig om vart man ska vara.  Segt är bara att jag har endast 2000 att spendera på julklappar, dessutom har nu babys bil pajat och kommer kosta 7000 att laga!! Men vi klarar oss alltid :)

Inte långt kvar till jul och jullov nu, keep up the good work dom sista veckorna :)
puss/Sosso

galet helt enkelt.

Doktor: Jag byggde om min hustru | Nyheter | Aftonbladet

Källa: www.aftonbladet.se
Plastkirurgen var missnöjd med sin frus utseende. Så att han skulpterade om henne till sin drömkvinna. – Det är som att vara Gud, jag har förmågan att förändra naturen, säger....
Så jävla sjukt. Snubben total opererade om sin hustru, hon dög tydligen inte som hon var, snacka om ytligt. Och vad är hon för en kvinna, ingen självkänsla alls...?
Och "byggde om sin hustru" låter bara vidrigt... är hon inte en individ, utan en sak?
Visst är kropp idealen och fixeringen vid utseende väldigt viktigt idag, men hallå nu ser hon ut som en jävla plast barbie. Förlåt att jag svär, men man blir ju upprörd! Ska det behöva vara så? Att tjejer ska behöva göra om sig själva med plastkirurgi för att duga? Klaga då fan inte på att unga tjejer svälter sig till döds.
Jag tror nog att alla har fått lida av dom här sjuka idealen som vi har idag, alla ser fel på sig själva. Kan vi inte bara få vara nöjda, och stolta över oss själva?


http://www.facebook.com/l.php?u=http%253A%252F%252Fwww.aftonbladet.se%252Fnyheter%252Farticle6047643.ab&h=66d02449485bd9d17cc74f18b4b9a9d1Helgen:
Har i alla fall haft en toppen helg, nere i skåne hos Sara & Danne :D
Party party, karioke, middag, massa nytt folk,  7 h bilresa med allsång och en massa donken...
Det är bara lite jag kan nämna... galet kul, men idag är man ju helt slut, dagen har segat sig fram. Första måndagen efter lov är illa nog, och har man festat hela helgen så gör det ju inte saken bättre... Men klart värt det :D Som  Danne föreslog, haha det vore inte dumt att flytta ner dit nån gång i framtiden ;)
Något mindre kul är nyheten som jag fick höra om min farmor. Hon har cancer, och inte många dar kvar i livet. Det känns förjävligt rent ut sagt, speciellt när vi har så mycket att ta igen, så många år och så lite tid... Ska antagligen åka till henne med brorsorna nästa helg. Så jävla tungt. :(

Har inget mer att säga, så ha det bra i höst kylan!!

Puss/Sosso

RSS 2.0