awesome!!

Laddar för en härlig kväll med grann tjejerna, girls night in, tror jag om vi inte drar ut har faktiskt ingen aning. Lite tomt att fixa sig ensam i lägenheten...tur att det inte e långt att gå ;)
Kommer sakna sonen och Mattias MYCKET. Första gången jag sover alldeles själv i lägenheten... Mio är med sin pappa hos farmor Eva och Brendan, dom skulle ha spelkväll med lite folk. Visst är det kul att komma iväg och göra saker själv, men oftast brukar iaf Mattias vara med. Men jag tror det kommer bli great! ;)


Mitt allt <3

Nee ska slänga i mig något att äta, får bli något enkelt bara. Fixa till sig något och dricka upp cidern, Sen blir det att börja röra sig hem till Ronja, see ya!
Puss/Sosso



Kommentarer
Postat av: Samantha - mamma till Ebba!

Vilka fina blåa ögon du har!

2010-11-20 @ 21:55:04
URL: http://ebbaojag.blogg.se/
Postat av: Lucke

Hejsan, vad göres? :)

2010-11-24 @ 13:52:51
URL: http://modegrabben.blogg.se/
Postat av: Jessica

Hej!



Vi är fyra tjejer som går tredje året på gymnasiet och håller på med ett projektarbete om unga föräldrar. Vi ska skriva en handbok för just unga föräldrar. Därför undrar vi om du skulle vara intresserad av att vara med i denna bok genom att bidra med din egen historia.



Om du är intresserad får du vänligen svara på detta nedan!



Berätta hela historien om hur det kändes att få reda på att du var gravid till hur du och ditt barn har det ställt idag. Vilka motgångar du mött och hur du löst situationen. Vilka har stöttat dig? Är du fortfarande tillsammans med barnets far? Har ni kontakt överhuvudtaget?



Var god att svara på dessa frågor som en berättelse från den stund graviditetstestet visades positivt till hur ni lever idag.



När du var gravid, vad hade du velat få svar på i denna handbok?



Hur det är att vara ung förälder? Hur ska man kombinera vännerna med det nyfödda barnet? Är det okej att fortfarande festa eller är det bevis på dålig förälder? Hjälporganisationer mm! Vad funderade du över? Alltså, vad hade du velat läsa om när du var gravid? :)



Vi skulle uppskatta om du svarade innan söndagen den 28 november! :) Skulle du vilja vara anonym i handboken sedan eller om du har några andra funderingar så är det bara att säga till!



Tack på förhand!



Med vänliga hälsningar,



Jessica, Paula, Cassandra och Cecilia

2010-11-24 @ 14:56:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0